Få nyt liv i de kolde rum - og få samtidig optimeret energiforbruget

Hobbyrum og hoppepuder, hemmelige huler og hyldeplads til sylteglas og krydderurter… livet fylder herligt, når bare det får plads nok. På de fleste lofter er støv og papkasser allerede skiftet ud med lyse og luftige rum. Men hvad med de kølige rum mellem kælder og stue, som i grunden godt kunne bruges til noget sjovere end tøjvask og gamle rulleskøjter?

Comfortblokken® er en nem byggeblok, der flytter varme og hygge ind i kolde rum med en enkel energiforbedring af ydervæggene.

Fra kolde rum til hjerterum

Godt indeklima

Comfortblokken® er indeklimamærket og man kan virkelig fornemme det sunde, gode og tørre indeklima.

Nem og lækker finish

Comfortblokken® er nem at bygge med og kan let tildannes uden brug af specialværktøj og så er det let at opnå høj og smuk finish på væggene.

Slut med kolde vægge

Ved at isolere med H+H Comfortblokken® hæves den indvendige overfladetemperatur til en mere lun og komfortabel klimazone.

Hurtig + Holdbar
Håndværkeren fortæller
Hvorfor du skal vælge
Comfortblokken®

Sådan gør du

1.

Passer Comfortblokken® til dit projekt? Har du et hus af ældre dato, typisk bygget før ca. 1977, så kan Comfortblokken® være en løsning til forbedring af indeklimakomforten og en øget energibesparelse.

2.

Ved at isolere med H+H Comfortblokken® hæves den indvendige overfladetemperatur til en mere lun og komfortabel klimazone. Vi anbefaler at gå i dialog med en fagperson, som kan rådgive dig inden du kaster dig ud i et projekt.

3.

Find yderligere information om Comfortblokken® her:

Comfortblokken®-livikolderum.dk

Comfortblokken®-arbejdsinstruktion